tisdag

gått och trott att det varit tisdag hela dagen. eller rättare sagt, räknat med att jag haft två dagar på mig innan nyår. tänkt "bra framförhållning maria, det här fixar du lugnt". ändå ångest när jag inser att jag ska hinna med allt imorgon. torsdag. dagen då jag skriver historia! nu ska jag vara betydligt mindre produktiv. jag är en trött människa, som robert hade sagt. fast med trött menar han något helt annat. trött för robert är tråkig, trist, lite smågrå. tror det kan vara lundensiska, men inte hundra. rätta mig gärna om jag har fel. jävligt trött inlägg. så hade robert sagt! nämen hallå sängen.

d.evil

gillar inte när killar är snälla mot mig. det är tragiskt, men tyvärr är snällhet inget jag dras till. det till och med kan äckla mig i viss mån. alldeles för många schyssta individer där ute som jag totalt sett förbi. varför ska det va så? hur bra är dumhet liksom? och tvärtom, jag är ju snäll. gillar inte killar det? borde kanske börja vara dum, bara för att se. nyårslöfte?

fortsättning följer

fan så skönt. har slängt ungefär fem ton kvitton och gamla onödiga papper idag. det går liksom att se hur mina lådor och skåp gapar tomma, trots att luckorna är för. känner mig som en ny människa. helad. renad. ut med det gamla, in med det nya. lite så jag tänker nu för tiden. är ni med mig? måste bara fundera ut planen för hur vi ska fira sista kvällen för året, sen är jag lugn. ska dra och träna nu så min negativa energi försvinner. gött de

christmas time

garvar på riktigt åt mig själv när jag ser klockan slå över från 23.59 lillejulafton till 00.00 julafton. precis när jag ser siffrorna ändras kommer spotify in på ett jävligt passande ställe. just då var det den där mistletoe and wine (drömscenario att ha ikväll förresten) som stod på i bakgrunden och om ni spolar fram (ja, men gör det bara) till 2:23 in i låten så förstår ni lite grejen. jävligt onödigt inlägg för övrigt.

jahaja. då var det julafton även i år.

ps.st


kalla på dig precis så du hör




avk schmavk

kommer ihåg när jag i våras var stolt över mitt skrivbord som jag gjort i sketchup. nu är vi klara med våra hus i 3ds max. inte fy skam! här ser ni mitt house horizonte. zexigt!




glad jul fan

nu ska ni få en helomvändning från mitt förra inlägg då helvetet var så nära att det brände till innanför strumporna. FÖR. idag är det jullov i elva sköna dagar, jag har fått en väldans fin julgran, har sålt den förbannade fåtöljen och det är bara tre små veckor kvar till solen och dubai! och hur bra onsdag har ni då? i don't wanna know.

annars är det bra

spenderade 24 h i skolan i måndags och tisdags för att bli klar med olika slutprojekt hit och dit. hällde vatten över min dator som nu ligger på tork sedan 48 h tillbaka och får börja om. var på styrelsemöte och får reda på att de missat att fakturera mig bredbandsavgiften på 250 kr/mån i de 22 månaderna jag bott här. måste numera önska mig över 5500 kr av tomten för att överleva. vem sa god jul?

lika barn leka bäst

det är jobbigt att ta hand om ett litet knyte. man ska torka upp när de kräks, ständigt ge dem äcklig mat på fasta tider, bli väckt mitt i natten av oväsen, stå ut med ett ihärdigt skikande, tassa på tå för att inte skrämma livet ur dem och inte kunna ha dörren öppen utan att de smiter ut. var det katt jag skaffade? bebis snart? skulle inte tro det.

hade tenta idag, det gick nog bra, så ska snart till den bästa con jag vet och smaska, otroligt skönt att slippa leva på keldas soppor en dag till, behöver dessutom verkligen en pluggfri kväll, för imornbitti kör vi igen, hörde ni det, jag tror ni gjorde.

livet

sitter och planerar mitt liv fram till jul. det känns skönt men otroligt ledsamt. vad hände med att vara spontan? hur längesen var det man kunde vara det? saknar att bo i bjärred, ringa max och gå ut på kvällspromenad när man vill. att vara uttråkad är underskattat.

borde läsa om byggprocessen, men får inte in så mycket. hittar liksom ingen studiero, vilket kan tyckas konstigt då jag i söndags pluggade bra med fyra barn springandes på mig. antar att det hela handlar om ett sinnestillstånd. och det här med att vara uttråkad?



äntligen hemma


storstadskise

candy flyttar in. vad tror vi nu om detta? har förberett genom att lägga lakan på soffan och plocka undan vaser. frågan är om jag står ut längre än en vecka. time do tell.


lalawhat

puss nu drar jag till sydligare breddgrader, nämligen LALANDIA. åka skiten ur truls i vattenrutschin. och mula lias tills han gråter snö. skrämma timea så hon får mardrömmar om mig. bra faster. men mest av allt hinna fira bästa mamsen! bra helg!!!


byter ut solhatten mot pälsmössan

det är sånt jag gör när jag inte gör något annat för jag orkar inte göra något annat för då skulle jag inte få något alls gjort och jag borde nog gå och lägga mig. hej dum i huvudet.

oldie

vet ni förresten vad det nya är? det som småglinen tydligen sysslar med nowadays är att kommentera på en totalt okänds blogg och fråga om man ska börja följa varandra på bloglovin. herr. eh. gud. är detta inte fullkomligt främmande? varför vill man följa massa ointressanta bloggar? varför bryr man sig hur många som följer ens egen blogg? är kanske bara jag som blivit... gammal.

blä

det är dumt att jag alltid kommer på mina bästa blogginlägg när jag ska sova och helt glömt bort vad det handlade om när jag vaknar. och jag vet att ni helt håller med mig.


bokorridoren punkt se

årets hemsida ligger nu uppe. va fan väntar ni på? IN OCH KOLLA MED ER HÄÄÄÄR!


RSS 2.0