ta tag i mig själv

vad hände ute? imorse (nåja, lunchtid för somliga) var det regn och dimma och nu när jag bilckar ut är det sol! ett under att jag inte märkt detta. började ny kurs idag, samtalsmetodik, vilket kan sammanfattas jäsp. men tror det blir bättre. snart är det träning med paula och sen matlagning med ellen och ch. kanonkul! fyra av fem toasters! skulle skriva något mer, men glömde bort det i min upphetsning. jag tror ni överlever ändå. vilket uppdaterings-inlägg detta blev. det ogillar vi! skärpning.

bank bank bank

ligger totalt utslagen i min säng och har gjort det de senaste timmarna efter skolan. haft sån grym huvudvärk så man nästan bara vill skjuta skallen av sig för att bli av med skiten. tur jag har världens bästa paula som snart kommer hit med thai-mat. fan vad bra hon är. inte behöver jag en pojkvän inte, men det kan jag berätta mer om en annan gång. nu ska jag med stapplande steg ta mig ut och se hur huvudet dunkar. ska bli spännande det här. förstår att ni tycker likadant!

kom tillbaka



var tog det fina, blonda, långa håret vägen? vem är den här typen ovanför? och varför ser hon så liten ut? typ som tolv. och ändå ser hon så glad ut. varför? förstår ing. en. ting.

sometimes change means wanting something back.


så lär vi oss flash


modell för en dag

vem påstod att måndagar ska vara tråkiga?


jobbigt

jag sitter på jobbet och pimplar vatten. och bloggar, men det är lugnt för här är dödare än på breeze en lördag (inte för jag varit där, men jag gissar). kom hit kortklippt och brunhårig och killarna tittade lite konstigt på mig men vågade inte säga något. sött. gårkvällen var bra, nä, den var mer än bra, den var toppen! vi dansade till alla gamla godingar och blev en aningens för nostalgiska. ellen fick ett jack i pannan och emma breakade. ja, ni hör ju själva hur toppen allt var! bildbevis kommer senare.

nu kom en kund så jag borde se lite mindre upptagen ut. eller gå och titta på reprisen av körslaget. kan inte riktigt bestämma mig. hörde att gry gjorde bort sig. hade varit kul att se!

nineties

nu börjar förvandlingen.


can we take a ride?

kom och provkör mig på bilia i lund. alltså inte mig, utan mig!


days like these




heldag på stan. ikväll tacos och film i bjärred. allt är bra nu. need less to say.

barn för en dag

hjärtligt välkommen ska du vara till marias fritidgård nummer ett! på programmet erbjuder vi hetsigt monopolspelande, de frasigaste frasvåfflorna och svettig rundpingis. 



vilken pannkaka!

jag kan sitta och bli sugen på de mest konstiga saker. som nu till exempel fick jag ett hemskt crave efter pannkakor. kanske inte det konstigaste egentligen, men klockan elva en onsdag då jag redan proppat mig full med nudlar? konstigt! toppen vad tur att det då är våffeldagen imorgon! då ska vi minsann baka! och ha grädde, sylt och socker till! ingen sirap. har ni förresten tänkt på hur ofantligt stora blåbären i usa är? de brukar ju ha sådana till sina pancakes. men de är fejk! odlade! och de smakar inget! ha ha, usa, där fick ni allt!


granatäpple

sitter och äter - rättning, försöker äta - ett granatäpple, vilket borde vara guds förbjudna frukt. ett helvete att äta, men himlar vad gott. man får i sig en kärna i taget och när man väl fått i sig en vill man ju bara ha mer. nu är det dock kladdigt överallt. har saft både över datorn och hela mitt ansikte. sprutade precis ner hela soffan också. tur att den är brun och att jag ska köpa ny. kan man äta det där mellan också? liksom fruktköttet? okej, jag testade och nej, det kunde man inte. fy vad beskt. what's the deal? hur äter man den här jävla grejen? man måste fan vara kirurg för att lyckas med detta. en kärna är ju som ett blodkärl. precision på hög nivå! dessutom ser jag ut som om jag varit legat på operationsbordet alternativt stått med skalpellen. eller möjligen varit med om ett massmord. typ stått med kniven i högsta hugg och aldrig velat sluta. nu har det tagit mig en halvtimme att äta första halvan. dags att hugga in på andra delen. har ni ätit? tips mottages på hur!

hur skönt är det inte med iq-befriade inlägg när allt annat är så smart här i världen?



ps: det anses tidskrävande och krångligt att få ut de ätbara kärnorna som är inbäddade i de osmakliga läderartade skiljeväggarna. men det finns ett knep som gör det hela väldigt enkelt: rulla granatäpplet mot bordsytan. dela det i två delar. håll en äppelhalva över en skål och banka hårt med en träslev på skalet - resultatet är att alla kärnor trillar ner i skålen, medan alla skiljeväggar stannar kvar i skalet. sedan är det bara att äta och njuta.

THANK YOU, WIKI.

beroende av beroenden

innan ikväll när jag låg på min spikmatta (hardcore, jag vet) och funderade (vilket man inte ska göra, jag vet), så kom jag att tänka på det här med beroende. är det så att vi människor inte kan leva utan ett beroende? att hur man än vrider och vänder på det, så är det alltid något som man måste ha? låt gå för fysiska beroenden, men är det inte ändå de psykiska som är värst? (är inte alla beroenden psykiska, maria?)

jag hatar att vara beroende av andra, men ändå så låter jag mig själv aldrig slippa undan. jag försöker tänka att jag inte behöver bry mig om någon annan för tillfället, liksom seize the moment nu när jag är singel, men vad är det med hjärnan som gör att den måste ha någon att tänka på? är det för att simulera en känsla av lycka? och hur äkta kan en sådan simulering vara, eller i varje fall kännas? tacka vet jag att man skapar sig andra beroenden därtill, som träning, mat och internet, annars hade mina vänner fått lida ihjäl.

och en sak till jag märkt. FAN VAD VÄRLDEN ÄR LITEN! barasånivet.

albumnamn

sitter och försöker komma på namn på mitt facebook-album. hatar. alltid. detta. kom över en bra sida dock, något av dessa kanske vore något?

Animals I ran over with my car
Me and my new friends from fat camp
My first day as garbage collector, the aftermath
Uncensored pictures of my genitals
Weird-looking male genitalia
A day at the gay nudist beach
Our visit to Taco Bell: before/after
My first colonoscopy
My jar of toenail clippings: day 129
My collection of snails
Indefinable things found between my teeth
Stuff they discovered in our cesspool
My exposed phalanx after the little kitchen accident
The sewage leak in our basement
One guy, one cup
The night we all threw up
NO goatse pics, I swear! LOL
My liposuction and the bag of fat I got to take home
That thing I do for a buck
My collection of celebrity kidney stones
My sex change
Undercover in prison: the shower pictures
Why my dog was making funny noises
My knee after the skateboard accident
The real reason I got fired from Burger King
The cyst on my foot: week 3
My circumcision: before/after
Malignant pustules on my back
Things from the back of my fridge that expired 4 years ago
Close-ups of the legless beggar in our street

före och efter





ni förstår hur kul jag hade igår va? ett rent helvete är det att städa dagen efter. hör ni det? ETT RENT HELVETE! nu är golven torkade två gånger, glasflaskorna kasserade i insamlingen och tårtresterna upptorkade från precis överallt. känns som jag inte gör annat än att städa these days.

testing testing

jag lever för er som tror något annat. rätt sjukt egentligen efter vad jag hällde i mig igår men, se där. gårdagskvällen urartade på bästa vis. började med en trevlig tjejmiddag och slutade med 35 personer i min fantastiskt rymliga lägenhet. där är ännu en sak bevisad som jag inte trodde var möjlig. nu ligger jag i min säng och ska däcka för tredje gången idag. det känns bra det här. och just det, är numera meddlem i sveriges största klubb - vi med iphone. känns bra det här med. se där ja.

vinden har vänt

känner ni? vågar man äntligen påstå att det är våren som blåser ute? eller får man då en isande smäll på käften om några dagar? som det är idag är det i alla fall underbart. människor går på ett annat sätt ute. har ni märkt det? de tittar upp, liksom möter vinden, jämfört med hur de förr gömde sig under halsdukar och tjocka jackor. jag kom till och med på mig själv med världens största leende på läpparna när jag gick hem från bussen. hur fånig är inte jag?

och helt plötsligt inser jag hur ovårig min blogg är. bäst att ändra på!

en pizzabagare här bor i staden

m to the ums.



men du

det är bäst att inte bränna broar. folk är idioter.



17 mars

det är bara sjuttonde mars en gång om året. och på något vis så lyckas det alltid bli en bra dag. lite sådär extra bra. konstigt va? tjugotvå är ingen ålder på en kvinna. kloka ord från en klok broder. nu ska jag se vad världen har för sig på min kväll. imorgon ska jag bildbomba er alla! innan dess skulle jag bara vilja rikta ett stort TACK till alla tusen fina människor där ute. säger jag det för o-ofta? TACK! maria är lycklig.

gårdagens miss

hur FAN kunde vi missa detta igår? alla på festen undrade SÅ vem som satte sig vid salems piano. vad var det för dude? eller var det en tjej? varför såg denne person så lustig ut? och varför, av alla människor, berättar min MAMMA för mig idag att det var BJÖRN GUSTAVSSON?! och hur kunde jag missa att han sitter och sörplar vatten och vinkar till kameran istället för att spela till låten? besviken på dig, maria, djupt besviken!


kent non stop till slut

pepp pepp pepp

förresten

har ni smakat sådana där gojibär? GÖR DET INTE! för även om det låter bra: "gojibär har i tusentals år använts inom läkekonsten i kina och innehåller många nyttiga ämnen såsom antioxidanter, mineraler och vitaminer" så smakar det sämre. BLÄ. nej tack, jag blir hellre nyttig på något gott! till exempel glass. glass är nyttigt fick jag reda på igår!

men det är en annan historia.


busy doing nothing

hundjävlajäveln är igång igen. men inget ska få förstöra denna dag! inte när solen skiner så här! så nu ska jag och min nya vårjacka åka till bjärred och mysa med alla mina tusen brorsbarn. ikväll är det ännu ett släktkalas, februari/mars is busy, people!

måste förresten också säga att det gick bra igår. hur bra? HUR BRA SOM HELST. det visade sig att vin och idéer ÄR en oslagbar kombo. jobbar alla så här? för isåfall är jag ombord! nu väntar vi bara med spänning... eller?

långkok

vegetarisk lasange, vitkålssallad med äpple, varm oboy, mer lasange, te och kanellängd ger vaddå? jo, en härlig lunch hos emma på tre timmar. nu ligger jag mätt och pank och spotifyar kent på repeat. just det. konsert på söndag, NICE! ikväll ska vi brainstorma så det står härliga till toppat med lite vin. hur kan det bli bättre? eller. kan det ens bli bra?


spotify vs grooveshark

Kära Spotify, och alla andra detta kan beröra. Maria Bolin har utryckt ett starkt missnöje med norskproduserad musik, kallat det för "skitmusik". Jag råkar veta att hon är ett stort fan av Donkeyboy, och som vi alla vet är de också norska. Jag föreslår att ett lämpligt straff är att blockera all donkeyboy-musik från hennes konto på obestämd tid. PS. Lägg gärna dit en del tyska schlagers och serbisk folkmusik, jag tror hon skulle uppskattat det.

Med Vänliga Hälsningar Christian "Premium" Lövstad


okej, då blir det till att lyssna på donkeyboy HÄR då!

pröva inte detta hemma

jag hade en smart tanke. trodde jag. jag tänkte som så att om man stoppar en yoghurt i frysen så borde det ju bli frozen yoghurt. sagt och gjort så la jag imorse in en yoggi dröm i frysen. hade jag fel? ja, det hade jag. fast frozen, det blev den minsann. tänk er is. tänker ni på is? tänk er is på nordpoolen. nej, tänk er is på nordpoolen under istiden. ungefär så kall blev min yoghurt. det är inte det lättaste att äta, mina vänner. nu känner jag mig som en grottmänniska från stenåldern (levde de då?) som sitter och frustrerat försöker skrapa ur lite mat från vad det nu var de försökte skrapa ur maten från. fast det lilla jag får i mig är ju rätt gott. ge upp eller inte? det är frågan.

nu ska jag träna så jag inte somnar innan anna kommer. yoghurten åker i soporna.

ju mer vi är tillsammans

här har ni bildförklaringen till att jag var bakis innan. trerätters, underhållning i form av david batra och sen dansdansdans. det höll på att inte bli några bilder alls, men kurre kom och ställde ALLT till rätta. nu BORDE jag sova eftersom vi har prov imorgon. MEN.









addict

jag har gått och skaffat mig ett nytt beroende. denna gång heter det lipton vanilla tea. och jag hatar det. inte teet alltså, men jag hatar att det är mitt nya beroende. jag gillade när jag inte klarade mig utan grönt te. men detta vaniljte är svart! mina damer och herrar: SVART! som om svart är det nya gröna. jag gillar det inte.

vet ni varför? (ni vill inte veta varför men.) 1. det är onyttigare. det är koffein i svart te. jag gillar inte att bli pigg på fel sätt. är jag inte pigg, vill jag inte bli pigg. om jag inte måste. 2. jag måste ha socker i svart te. och mjölk. men mest socker, annars smakar det beskt. ni vet - ogott. och varför ogillar jag att jag måste ha socker i teet då? jo, för att jag inte har bitsocker hemma! förstår ni hur jobbigt detta är? att varje gång jag ska dricka te, måste jag rota längst in i skafferiet, flytta på massa andra burkar och påsar innan jag tillslut hittar strösockret. sen måste jag ta fram en tesked och ner och gräva i denna gigantiska påse. och det händer alltid att jag har lite vatten på händerna och då fastnar ju sockret överallt. GUD SÅ JOBBIGT!!!

vad jobbigare är att jag just beskrev allt detta på min blogg. ni inser att jag är bakis va? nu blir det heroes-maraton.

saga

helgen har gått ut på att: passa oliver, gå världens mysigaste promenad, äta mammas goda fisksoppa med massa aioli, dela en flaska rött på kallbadhuset med finfina tjejer, bada i havet tre gånger, leka charader i en full lägenhet klockan två på natten, köra bil på en åker, mysa på ettårs-kalas med underbara släkten, se ut som michael jackson, inte äta kladdkaka som oliver, däcka på soffan av all mat, vakna av nattliga sms men somna ifrån viktiga telefonsamtal, lämna ifrån mig min ofungerande kamera, fika i lund och spela grym fotboll.











hur kan allt vara så bra och ibland ändå kännas dåligt?

victor oscar lima victor oscar

många tycker att den är snyggare. det har de alltid varit. de har alltid varit snyggare. ni kanske inte har vetat om det, men så är det. tror jag ska sticka och provköra den snart. eller ja, i sommar får det väl bli. som vanligt; lite snyggare, lite smartare. ja, bilen också!


fint värre

nåja, stråhatten kanske känns långt borta under denna årstid, men vid en titt på dagens mobilbilder ändras uppfattningen en aning. årets första utomhusfika, halli-hallå!




hattiga måsten

jag gjorde världens mest nödvändiga köp idag. så otroligt oumbärligt. livsviktigt, skulle man till och med kunna påstå att det var. kanske ligger mannen i filmen från igår lite bakom min hysteriska hysteri? some say to survive it: you need to be as mad as a hatter. which luckily i am.





konstigaste känslan på länge

nu köper vi hus allihopa! inte sant? tänkte väl det. medan jag rusar iväg på middag och bio, kikar ni alla in här! undrar förresten vilken fågel som fotat. det är något lurt det här.


pessimism

okej, många tjatar om att det är vår ute. att sommaren snart är här och vi då kan springa omkring i flip-flops och grilla i parken. men. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ ER? inser ni inte att det INTE är vår ute? sen när blev människan, framförallt skåningen, överlycklig över att se ett par solstrålar i mars? let me put it to you real simple: detta är inte vår. detta är fortfarande helvetet. i sin renaste form. dock ser veckan OKEJ ut. solmässigt såattsäga. dock ligger herr celsius ständigt under noll och som ellen så schysst påpekade så är det inte vår förrän det varit över nollan sju dagar i rad.

nä, mänskligheten, ni får vänta lite till med att jubla. i övermorgon kommer snön igen.


snövit utan snö

finns det något underbarare än vita lakan? ni vet sådan där vit som nästan sticker i ögonen så det gör ont. de lakan som är så lena och mjuka av renaste bomull så att man riktigt känner kvaliteten genom nattlinnet. sådana lakan som man, innan man har lagt sig, inte vet om man vågar förstöra, men som man efteråt inte vill gå upp från. underbara, vita hotellakan, kom till mig.



hello sunshine

jag har lite tappat suget efter att blogga. och nu skriver jag det själv, även om jag hatar när alla andra skriver det. JA MEN BLOGGA INTE DÅ FÖRIHELVETE. men nej, jag ska inte ge upp. detta innebär bara att inläggen blir liite tråkigare och liite sämre för er del. men ni står väl ut?

för tillfället är dagarna fyllda av sol. såhär kan de se ut när man går på stan då. och har ni tänkt på det, skymningen på kvällen blir också lite finare när det varit vackert väder. nu pratar jag såklart inte om solnedgången, för den är alltid fin när den existerar, utan jag menar färgen på kvällshimlen. ni får ursäkta bilden som är tagen i all hast, men visst blir den blåa nyansen helt otrolig? så mörk men ändå så ljus. you get the point.



culture's just a thing

det finns ett mönster för hur jag mår när jag bloggar. jag sitter oftast hemma i soffan och slösurfar med en stor kopp rykande te bredvid. oftast har jag inte alls tid med just detta, utan flyr tusen andra bättre saker som måste göras. men så ploppar en tanke upp. som om inspirationen slagit ned med blixten. en tanke som kan handla om vad som helst. något som kanske är så sjukt ointressant, men som jag ändå inte kan släppa. så spinner jag vidare och funderar på hur jag kan få det att iallafall låta intressant. vilket jag allt som oftast inte kan. men ibland, ibland gnistrar jag till. och det är då, mina vänner, det är då som ni får ett inlägg som detta!

dessutom så har jag insett att jag måste ta tag i mitt kulturella liv. fan, förr gick jag ofta på musikal, teater och andra livsupplyftande tillställningar. nu är man glad om det blir en bio en gång i månaden. jag måste se en musikal snart. jag måste ringa mamma!


RSS 2.0