maria bolin

är okontaktbar och inne på andra omgången fyi. JIPPI

hallå valborg

idag har vi haft lan/studiecirkel/slappdag hemma hos mig. beblandat med lite cheesecake på terassen blev det inte så illa pinkat som man kan tro. nu har ellen och jag dessutom kokat ihop fem ton ägg inför morgondagens frukost, så om det nu skulle få för sig att regna hela dagen kan vi iallafall sitta hos ling och äta. fast det inser vi ju alla inte kommer hända! imorgon kommer det vara sol sol sol, så det bara att VÄLKOMNA VÅREN!

how we do things in life (school)




idag har jag insett

att golf är kul och att jag kommer bli bra på det
att lagade, kalla köttbullar luktar bebisbajs
att jag är 176 cm lång och kan bli modell om jag vill
att avokadosar alltid verkar lite mer omogna än vad de är
att jag borde bli mäklare om jag inte vill bli modell
att jag haft för lite mat hemma under alla dessa år

mitt bästa barndomsminne


en dag som denna

man borde starta varje morgon med powerwalk, hotellfrukost och emma gradin. har ni testat det någon gång? man får liksom en känsla av att dagen inte kan gå fel, vad som än väntar. nu sitter vi och leker mäklare och flummar ihop de beskrivligaste av beskrivliga texter. så länge det inte börjar regna ikväll väntar golf med den (näst) bästa marian jag känner. ett sådant här liv kan jag faktiskt tänka mig att leva. varje dag.

katchiiing!



...och utan en sekunds köande. tacka för underbara vänner! gör det, maria! TACK!

1-0 till uppsala


lund


uppsala

bjärred malmö lund






fågelinfluensan?



nej, det är bara fixardag hos brf gasklockan.


det är fest

det är fest någonstans i huset. eller kanske på andra sidan gatan. exakt var? jag vet inte riktigt. musik spelas. högt. om jag blundar ser jag människor framför mig. de är finklädda. uppklädda. dansandes kanske. socialiserandes definitivt. någon sörplar på en drink. öppnar en ny öl. förbannar kön till toaletten. skorna täcker hela hallgolvet. någon spillde just ut sitt vin på mattan. ingen fara säger värden. en gammal goding sätts på. alla jublar. hoppar upp och ner. ett före detta par stänger in sig i sovrummet. tror båda att de måste prata ut om något. slutar med kyssar. blir påkomna. ett jävla ståhej som är bortglömt sekunden senare. en tavla åker ner i golvet. den jobbiga killen blir för närgången. sluddrar när han pratar. svårt att fokusera blicken. ser bara en urringning. det mesta snurrar. någon på dansgolvet ramlar baklänges. slår i huvudet. däckar.

det är fest någonstans, var vet jag inte riktigt, men jag tycker det är skönt i min säng. för imorgon är en annan dag.

ännu ett inlägg om magnus weideskog

asså det var ju själve fan vad folk ska blogga om magnus weideskog. och vad folk ska älska honom! honom och alla hans låtar. allt han gör är tydligen perfektion. jag förstår ingenting. tänkte skrivit om detta igår efter att ha läst femtioelfte inlägget som lagt upp ett youtube-klipp med honom. men så ändrade jag mig. tänkte efter. sa till mig själv "maria, nu överdriver du igen. du bara får för dig att ALLA pratar om honom. det är inte så det ligger till". och jag struntade i det. men så idag öppnar jag första bloggen och VOILÀ, vem hittar vi där om inte kära mange weideskog? fabulöst. 

nu startar jag kanske till och med bloggkrig? det vore ju något!

så här spelar vi golf


jagblirsåtrött

hur kan man ha en lärare i kommunikation som inte kan kommunicera?

istället för gran canaria




better late than never








roligheter i eländet

läser på konsumentverkets hemsida att man endast kan få ersättning för faktiska utlägg. "du kan inte få ekonomisk ersättning för psykiskt lidande, besväret att behöva vänta, obehagskänslor eller liknande på grund av det inställda flyget." INTE? men! inte ens om jag darrar lite på läppen?

sen såg jag igår på dn:s hemsida att carl bildt som befann sig i storbritannien fick brådis över engelska kanalen när han insåg att landet stängt sitt luftrum. dock när han väl kommit över till andra sidan så får han reda på att frankrike då också har avbrutit alla sina flygningar. jag ser calles min framför mig. som han kämpat! som han skyndat för att lura askmolnet - men förgäves! askan bemästrade calle. han måste vara rasande!

en annan jävligt intressant grej jag kom över hittar ni här. har kanske inte så mycket med vulkaner och flygplan att göra, förutom på en punkt. ni tror väl inte på allvar att jag betalade för gran canaria-resan själv?

på tre tycker vi alla synd om mig

jag känner mig så egocentrisk, bortskämd och elak när jag känner så här. men island kunde faktiskt få ha vilken naturkatastrof som helst, förutom en utav detta slag. de kunde få ha en tsunami. hade inte påverkat mig. en jordbävning. vårt plan kunde lyft ändå. ett monsunregn. hej solen! men icke. skicka hit skiten i ett askmoln, gör det. normalt sett är jag inte så här. måste nog bara få det ur mig och inse att alltid händer av en anledning. right. finns det något som irriterar mig mer än när jag inte kan påverka tekniken, exempelvis när två kameror och en mobiltelefon går sönder inom loppet av tre veckor, så är det när jag inte kan styra över naturen. welcome to hell.

och jag inser naturligtvis att det finns värre öden än detta. att det till och med finns de som är strandsatta någonstans och kanske inte hinner hem till sin morfars begravning. eller sin mammas dödsbädd. eller för att säga jag älskar dig till någon innan det är försent. men idag, allihopa, idag tycker vi faktiskt synd om mig med!

nu ska jag sluta klaga. vem vet, kanske vänder vinden.

FAN

VAD VULKANER SUGER FÖR TILLFÄLLET!!!

tungt värre




utbrott

sitter på en parkbänk i slottsparken och väntar på ellen som ska återuppstå. det är svårt att onjuta i detta väder. barn hoppar hopphage runt omkring mig och min jacka har uppkavlade armar. lite sådär helt underbar att leva just nu. har ni förresten hört om vulkanutbrottet på island? tydligen ställer de in alla flyg från kastrup pga det. varför? fråga mig inte. läste något om oklar sikt, men kan ha fel. dock, imorgon ska det banne mig inte vara något ivägen för flygen att lyfta. hör ni det? förgrymmade island!

götelaborg

lekar sol hisingen victor hav utsikt engångsgrill mördaren klippor med andra ord avenyn läkare babar sightseeing haga feskekörka fika opera albert fisksoppa jacob skånska gött mos fotboll sticky fingers värkar eriksberg brygga ostindiefararen glass bil bua ringhals      












spring break

okey, det kanske inte alltid är sol och tio grader varmt ute just nu, men nu åker i alla fall dunjackor, underställ och kängor upp på vinden. ner med tunna och färgglada sommarklänningar! på fredag är det gran canaria som gäller! hallåååå våren!

maria och plånboksmassakern

hur fan kan man sy in ett mjuklarm INUTI en PLÅNBOK? och hur fan kan detta inte aktiveras förrän efter två års användning? INTE okej, zara. i. n. t. e. okej. hör ni det?


vi gratulerar

grattis älskling! kom hem NU så vi kan fira! vi saknar dig allihopa och väntar på dig. pussar från oss sju




ut ur dimman

jag vill ha en skinande ren lägenhet. jag vill att alla mina kläder ska vara uppackade och invikta på sin plats. jag vill att all sprit ska vara inställd i skåpet och att all disk ska vara diskad. jag vill bildbomba er och visa på hur fin min helg varit. jag vill smsa vänner jag inte sett på länge och få dem att inse hur mycket jag saknar dem. jag vill titta serier tills jag orkar resa mig ur soffan. jag vill gå ut och springa och komma tillbaka och gå och lägga mig nyduschad. jag vill sova. jag vill återkomma när allt detta är gjort.

det sägs att solen skiner i göteborg


ok go















bakom mina solglasögon

å andra sidan finns det alltid en förjävlig dagen-efter. som inte egentligen blir bättre oavsett hur bra det verkligen var dagen innan. det är mycket min blogg lär er, mina vänner, håller ni inte med? 

nu borde jag: hårdträna, dammsuga, plugga inför prov och laga nyttig mat. nu ska jag: plocka undan det värsta, packa, äta pizza och spela fotboll. nu vill jag: sova, sova, sova och sova.



inte en chans att jag ens borde lägga upp denna bild. men what the heck. man måste ju leva som man hävdar att man bör. why don't we just put ourselves out there lixxxom.

it's a hard knock life

finns inte mycket mer att säga än att vi sitter på min terass och dricker rosé efter en hel eftermiddag på lilla torg. snart blir det sushi och hoffmaestro på debaser med mina värnhemsbrudar. studentlivet är jävligt hårt ibland. tänkte bara att ni skulle veta om det.

hört på gymmet

tjej 1: de har åkt iväg nu va?
tjej 2: ja, semester i två veckor.
tjej 1: fan vad nice. vart skulle dom?
tjej 2: vet inte riktigt. spanien eller portugal nånting tror jag.
tjej 1: är där varmt nu?
tjej 2: nja asså, jag vet inte. ganska.
tjej 1: för jag har för mig att det är typ lika kallt där som det är i sverige.
tjej 2: ja, jag vet... kanske ändå. en tjejkompis va på teneriffa, tror jag det hette, för några år sen på sportlovet och då var det skit kallt. typ 15-25 grader bara. och det tillhör typ spanien eller något. tror jag iallafall...
tjej 1: men va? klart det inte gör!
tjej 2: vad tillhör det då?
tjej 1: grekland! tror jag... iallafall inte spanien!

vi kör en helgens






lite vill-vara-ute-hela-nattenkänsla här


jag är jesus

jag hade tusen gånger hellre återuppstått i min säng idag, sakta vaknat till liv och insett att det finns en hel del ljus after all. dessvärre har jag miljoner andra förpliktelser som jobba, diska, städa, tvätta, plugga, jobba, diska... ni hör ju, miljarder saker. men för att tänka positivt så har även min iphone återuppstått. halleluja!

död

min iphone är död, min kjol är död, mina vita skor är döda, men dödast av oss alla är ändå jag själv. måste bara klaga lite. tack på förhand.

brorsbarnsvakt

jag är invaderad och nedslagen. eller slagen i pingis i alla fall. fullständigt knäckt, men vad gör det om hundra år? nu sitter vi och kollar på en dubbad natt på museet två. adam skrattar och är söt. och vi äter godis. får INTE glömma godiset. blir inte bättre än såhär.


glad påskelipåsk





första april

började med skola, men slutade desto bättre. kurre och jag käkade lunch i solen, tippade för första gången i livet (i mitt fall) och ska snart vinna en miljon. köpte påskris och liljor och pyntade fint. jag brände lite ljus och emma fixade vår hus (omedvetet rim). tränade med paula och kom hem till en uppkorkad skumpa och en väntade max. c och björn kom och vi åt tacos och drack vin, pratade hiphop och lyssnade på detsamma. ling, robert och david anslöt och vi begav oss till lilla torg. vin blev till mer vin. lilla torg blev till banco de la musica, mojito och elin. vidare till centiliter gram, koi och max. och BOM! där har ni den - världens mest spontana torsdag.

här hittar ni skönaste killen idag, efter david dårå.






insomnia

har oftast allt för mycket sovmorgnar i veckorna, vilket resulterar i att börja nio imorgon är lika med döden. inte för att nio är speciellt tidigt egentligen, utan helt enkelt för att det är katastrof att försöka somna innan tolv idag när jag vaknat elva. vilket gör att nio blir jävligt tidigt imorgon. ni hajar. och ju mer jag tänker på det, ju jobbigare blir det. sluta. tänk. maria.

se upp för första april om två minuter förresten. man vet aldrig vad som kan hända då.


RSS 2.0