this just in

lunchpriserna slår rekord i sverige, påstår de på tv4-nyheterna. jo, jag tackar, idag åt vi åtta stycken köttbullar på ikea för 19 spänn. må vara något slags rekord! älska ikea!


inte på touren, inte

ser ni gräsklipparen långt där borta? robert blir lätt irriterad av att vi får vänta i det fina vädret i några minuter extra och utbrister förnärmat "detta hade fan inte hänt på touren!"


maria bolins dagbok

städat, rensat, putsat, dammat, fixat, slängt, vikt, tvättat, skrubbat, skurat, plockat. riktigt nödvändigt och ont, men finns det bättre saker att göra en söndag? egentligen? JA. ska göra fotbad för andra dagen i rad. fossingarna förtjänar det efter en hård sommar. en gång i veckan hela hösten, det är mitt terminslöfte som inte kommer hållas! måste nu gå och hälla upp vattnet innan filippa ringer igen för femte gången denna timme. hej då dagboken.

det kommer alltid nån annan,

men just nu, just nu är det bara du


3 brorsbarn och 1 faster



precious time

gårdagskvällen var förvånansvärt lyckad. eller inte för att det är förvånande att man har kul på vgs med bästa brudarna, men trots att kvällen innehöll blod, svett och tårar så kunde den nog inte blivit bättre. skönt att jag höll mig på banan och sprang runt och lekte extramamma mestadels. lyckat är också att jag redan innan terminen börjat, tappat bort mitt nationsleg. suck. nu väntar jag på emma som ska komma hit för att däcka med mig framför en film. välbehövligt. bör köra rehab i helgen, men vi får väl se hur det blir med den saken. suck.

höstvindar friska

slottsparken är härlig att befinna sig i. sensommarens sista strålar värmer trots att höstvindarna redan tagit fart. ljudet av trädtoppar som svajar i vinden, löv som slås mot löv, påminner mig alltid om vristulven. om det är någonstans det kan blåsa så är det där. och åska. tror det är därför jag inte är rädd för åska, utan finner det ganska mysigt. måste tillbaka innan det är för sent. tänker mig en fin hösthelg. sol, röda löv som faller och doften, åh denna doft som man knappt kan beskriva, av frihet och natur. där har man tid att tänka. varför man nu skulle vilja det.

och jag skäms faktiskt inte för att jag drömde om robert pattinson inatt. okej, kanske lite, men han är ju grymt snygg så det får gå.

hej älskling



hade en rätt grym dröm inatt om en viss vampyrkille. går de att hitta på vgs ikväll måntro?

jag ska bara

sova i två år till. sen ses vi! igår tog vi första shoten vid tre, var fulla klockan fem, dansade med miike snow sju, trängdes till winnerbäck runt nio, åt fyllemat vid elva och ramlade hem tolv då klockan kändes som fem. har sovit tolv timmar, men gissar att jag behöver lika många till. stort tack dagen för igår, malmöfestivalen har börjat från sin bästa sida. nu är det bara att köra på.

hur du fixar den perfekta kräftskivan

börja med att köpa kräftor och tina två dygn innan. jobba på ett café där ni säljer bullar så har du bröd-biten utklarad. skaffa efter det de bästa vännerna i världshistorien som ordnar såser och pyntet till kalaset. se sedan till att ha tillgång till den mest generösa mamman som kör in med stolar till dig om det skulle få för sig att regna ute på din stora terass. fixa därefter den mest dunkande baksmällan som sen gör att du kommer igång på en endaste liten snaps. luta dig tillbaka och vänta på att klockan ska slå tre. kan jag, kan du!

det känns dumt att vara vaken 06.00 en lördag om det inte är så att man ska gå och lägga sig.




godkväll

- jag tänkte väl att chuck inte dog ändå i gossip girl
- det är något som inte funkar mellan mig och carolina wallin pérez
- det tog ett tag men nu står det noll på min bloglovin igen
- läste att solsidan inte kommer tillbaka förrän 2011 (det kommer bli en lång höst)

hallååååå?



här var det tomt. undra om det kan eka i ett växthus?

lazy wednesday

sjukt lata dagar på caféet. nästan lite mysigt att sitta här och inte göra något förutom att lyssna på det öronbedövande smattret av regnet mot växthustaket. då har man det något bättre än fredde-grönsakshandlaren utanför. har nog inte varit med om surare människa igår då det hällde ner konstant hela dagen. nu tittar dock solen fram då och då, men här är ändå dött som om bjärred plöstligt blivit en spöstad mitt på högsommaren. eller är det sommar? skärpning, augusti! bara tre dagar kvar av latande, sen blir det andra bullar än caféets, som ellen skulle sagt.

slänger in min favvo-låt just nu som grädden på moset, pricken över i:et, marsipanen på tårtan. jag menar, inlägget i sig är ju outstanding!


back to life

inser ganska snabbt att jag inte kan sluta längta två veckor fram, då skolan och rutinerna sätter igång. kan inte med ord beskriva hur jag just nu enbart skulle vilja dricka te, höra regnet mot rutan och se ett nytt gossip girl-avsnitt. efter allt kringresande, är det egentligen inte konstigt att soffan nu är min bästa vän. sen att det också suger ganska så mycket att tvåhundra av våra bilder från rivieran försvunnit, gör kanske inte humöret bättre. tack nikon! nej, sommaren slutade med kroatien och lika bra var väl det.


RSS 2.0