jag tror jag är kär

har kört satan i gatan på repeat i lurarna hela dagen så fort möjlighet getts. lallar omkring i min skrikigt gula magtröja och känner att sommaren står för dörren. fan. har jag verkligen blivit så cheesy som jag hatar när alla andra blir? hur som, sitter och läser recensioner om mexicovistelser, känner jag måste bli uppeppad efter eftermiddagen då verkligheten smög sig på. jag är den enda från mah som ska åka till tacos hemland, och hur spännande det än är kunde det ju ändå fått finnas en liten resekompis. kände mig något borttappad som fick sitta och prata med colombianerna och peruanerna, eftersom mexico var orepresenterat. är för övrigt något förbannad på min underbara katt och vill just nu bara slänga ut honom genom fönstret och hoppas på att han inte landar med tassarna neråt. är jag för hård? so i've heard.

jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv


dödens trött

ni vill inte veta vad jag hunnit med idag. för jag vet det knappt själv. börjar med att räkna upp det roliga, vilket innefattar frukostmys hos ellen, speedlunch med linus, långshopping i sällskap av con och badmintonspel i vanlig ordning. det tråkiga utgörs av tandläkare, skolan för att färdigställa mexicoansökan (lämnas in imorgon, IIH) och städning/diskning/undanplockande. inser ganska så hårt att detta helt och hållet ligger utanför era intresseområden att ha koll på, men just nu blir jag inte roligare än vad jag gör mig. sparar på krafterna till helgen, så vill ni ta del av kakan bör ni komma till lund. laddar upp med powerwalk imorgonbitti med paula och sen ett systemetbesök. trodde jag hade en box hemma, men den var visst tom. så kan det gå, när svampen är på!

seriöst

alltså nu får ju snart våren faktiskt ta och ge sig! innan man börjar benämna den som sommar, vill säga. ligger inne för att undvika solen, men hör på den, och ändå luktar det grillning ända hit. blommor, solskyddsfaktor och grill, tre alldeles magnifika dofter så här på vårkanten. däckat efter en heldag i skolan som faktiskt till och med gav ett par timmar i solen ("asså maria, man ser faktiskt hur du blir brunare"), men ska snart upp på benen igen och vandra bort till paula. middag står på schemat, det tackar vi för!

och så lekte livet igen

precis klar med omvärldsanalysen av varvsstaden (för denna gång) och den värsta ångesten har flugit sin kos. legat ute och solat, träffat boysen och ska snart iväg och träna. hoppas på att hinna med en promenad med paula i solnedgången, hur mycket kärlek hade inte det varit? älskat denna påsk, även om det varit väldigt lite av traditioner. skapar nya som innehåller kyckling och rosé i park, dejt och öl på balkong, grillning på terass och utegård, utflykt med räkmacka till smygehuk och dansanta vibbar på debaser följt av arkitekturprat till sju på morgonen. helgen var bäst, men nästa blir bättre är mottot för tillfället. är ni med på noterna så kan ni få en fin låt on top of it!


grum heartbeats


ibland vill jag ta en kula för att se vem som bryr sig

sitter på bussen ut till en vacker påskmiddag i bjärred. beslutsångesten kryper på gällande planerna inför kvällen. haft tre mer eller mindre dagsfyllor på rad, så känns som valet borde vara lätt. dessvärre finns det ju så mycket roligare saker att göra än att plugga en lördag. fast å andra sidan är att vara bakis inte en av dem. låter någon annan bestämma, min bror brukar ha en del att säga till vad gäller min alkoholkonsumtion. taget!

håll för öronen

okej. jag håller med folkstormen, pälsmössa funkar inte alls på våren. ska göra något åt detta, måste bara läsa på mig om district six inför seminariet imorgon och fira världens finaste timea först. men sen. sen ska det skrika vår om bloggen! lite som ronjas vårskrik if you will.

in the mix

dagar flyter ihop. allting känns som helg och allting känns som vardag. vet inte längre vad som är vad, skillnaden. finns det någon? en vardag som denna har bjudit på finaste utflykten till louisiana, med picknick i vårsolen, vacker och konstig konst, arkitektur och viktiga inköp inför sommaren och min vägg. helgen erbjuder fixardag i huset, barnpassning, plugg, plugg och lite mer plugg. ser ni? det är lite uppochner, det här med dagarna. glad att jag iallafall fyller dem med liv, rörelse och vackra ting!

att döda en dag

igår testade jag och ellen på hur det var att slå ihjäl en dag i lund. vi hann med en del, men ändå ingenting. fixade biljetter, lite kurslitteratur, mascara och avverkade tandläkartid. men viktigast av allt var ändå café-hoppningen vi gjorde. det var nästan så de tog slut. lunds alla caféer. vem hade trott det? avslutades gjorde dagen i den bästa korren i stan, hos finaste constanzan på jorden och med den godaste broccolisoppan jag ätit.

idag har jag och mary sprungit för glatta livet i pildammarna, och hej vad det gick. mer sådant tack! precis avslutat en middag med rikard, men tackade nej till inflyttningsfest och måste nu ringa tobbe innan jag somnar. borde namedropa lite till. vet att ni gillar det. jo men visst. lyssna på denna istället för mig. då kommer ni tacka mig. vårkänsla ja?



RSS 2.0