what's on your mind?

HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA HEJA

emma och maria fem år


man ska aldrig vänta tills solen gått i moln



söndag. det är nästan 20 grader ute men det ser ut att vara ruggigt. en ruggig vårdag utan sol och ljusen är tända på mitt bord. önskar det var nästa lördag och att slutredovisning, paper, slutprojekt och tenta var över. vill hinna med allt i veckan, och då menar jag verkligen allt, men det är nog att sikta lite väl högt. tankarna är för tillfället både lite här och där, men det gäller att samla fokus och köra på. snart är den juni då oslo, kebnekaise och göteborgs skärgård väntar. juli kommer bli en kvalitetsmånad utan dess like och sen jävlarimig är det ju faktiskt augusti. rysningar. behöver inte säga mer än så.

snart fika med jos o pau hos el. solen är ju borta igen så det är väl bara att plugga på. motivation tack!

lite såhär känner vi idag


hej typ här ska jag bo


right back at you

när man glömt bort kortkoden måste det väl ändå vara ett tecken på att man shoppat för lite? väljer att tro på det, istället för att inse sanningen att glömskan smyger sig på. nu sitter jag frustrerat och förbannar mina vänner eftersom ingen svarar när jag ringer, trots att telefonen gått varm hela morgonen. antar man får tillbaka med samma medicin. planer ska smidas, vart kommer denna lördag ta oss? ska äta lite mer cheesecake och sen hoppa in i duschen. vill ingen svara ska fan inte jag heller göra det!

and then i ask why you are studying

läser om fenomenet social loafing, verkligen på tiden innan jag själv hade blivit den största social loafaren i historien. lyssnar på grymt sköna since our first guitar (reklam jo visst) när de sjunger och undrar varför man ska plugga. håller med lite grann när jag tittar ut genom fönstret, måste nypa mig i armen och inse att det faktiskt bara är nio grader ute och att bikini i parken inte är ett alternativ. det är en månad kvar av tvåan, men motivationen tog sommarlov lagom till påsk. jag vill klättra, äta på carib creol, spela golf, åka till oslo, kebnekaise och göteborg. trodde aldrig maj månad kunde vara ett sådant helvete. jävla teaser.

no more candy shop

ser honom i ögonvrån hela tiden. tror att jag hör ljudet av hans gång. hur han följde mig upp från sängen. la sig bredvid mig i soffan. inte lämnade mig med blicken ens för en sekund. hur han väckte mig på morgonen. fanns nära när något var lite extra jobbigt. hälsade på mig när jag kom in genom dörren. avskydde när jag var borta. någon som var beroende av mig och inte tvärtom för en gångs skull. candy - mannen som var fången i min lägenhet utan att någonsin vilja gå här ifrån.

passande

ligger på soffan och mår förjävla... BRA! det är sant. ingen första maj-ångest idag. ingen vad-hände-igår-jag-orkar-inte-ens-minnas-panik. lyssnar på den skönaste låten från igår och känner att den mer än väl beskriver mitt dagstillstånd. jag till och med älskar att det regnar ute. high on life. bildgooglar ni det hittar ni mig idag, lovar! synd att jag var bakis på valborg, men desto skönare för tillfället. gårdagen var ju trots allt väldigt fin den med. tack livet!


RSS 2.0