jag tänker mig ett liv med sax-solot. på repeat. hela tiden. resten skippar vi.





charmtrollet


HADE INTE BANGAT LITE SOMMAR JUST NU




















godkänd dag

levt på golfbanan idag. genomgått praktikprov. haft teorilektion. käkat lite morsdagslunch - allt på golfbanan! nu ska jag plugga mer golfteori. och läsa hygientrams som min framtida boss beordrat mig. kanske snegla lite på kurslitteraturen och försöka komma på vad den sista uppgiften i ettan går ut på. ja, ni hör ju vilken skoj söndag jag har framför mig!

men, vänta lite, för att njuta av det onjutbara på bästa sätt går jag nu och köper mig premium! det är jag värd. det är inte längre okej att bil avbruten mitt i. jag tror ni håller med mig. så; HEJ HEJ SPOTIFY I MOBILEN!

och hela året har jag väntat på

på med sommarhatten. kör på bara ben. ignorera kylan. himlen är iallafall klarblå. dags för inflyttningsdrinkar hos ellen. golf imorgon. måste börja leva som att det är den 29 maj och inte 29 mars. tack och adjö, våren!


mes-maria

när det kommer till serier och filmer är jag typ världens mesigaste. kan någon snälla komma och hålla mig i handen? en galning är lös på seattle-grace hospital! fullkomligt crazy är han! skjuter alla till höger och vänster. vågar inte titta mer. måste ta paus så jag kan se vidare. sänka ljudet en aning. göra något undertiden så jag inte är helt fokuserad på tvn. eller så kommer någon och håller mig i handen som sagt. tack!

skulle bara vilja säga

hinner inte med mycket mer än att tvinga er att komma till kranen, mah, ikväll mellan fem och sju. om inte för att se allt vi gjort (och inte gjort) under ettan, så iallafall för att hjälpa till äta upp alla de goda snittarna och klunka några liter vin! KOMSI KOMSI!


hejdå lost

ser jag ledsen ut? syns det att jag gråtit? att tårarna runnit ner för kinderna och droppat på linnet? att näsan är helt igentäppt och snörvlande? syns det också varför jag är ledsen? för själv vet jag inte riktigt. separationsångest, schmeparationsångest!


slänger mig i en sallad

slängde just i mig en sallad, men eftersom halva trillade ut över mig så kändes en omformulering på sin plats. vi har precis varit och handlat mat till ettusenfemhundra snittar till den bästaste av bästa vårutställningar imorgon. hörde att just DU skulle komma! liksom alla andra. men mer om det imorgon; nu frozen yoghurt i solen med ellenfjällen.

vi har en lång natt framför oss


your best was still your worst

tredagarsfyllan är slut och så även yours truly. fantastiska dagar av kabaré, sol, förfester, karnevöl, vänner, skratt och jag orkar inte räkna upp mer. iphonen missuppfattar mig nu och jG den men den verkar rätts mig gNSKA Rätt och allt annT struntar jag i ganska så mycket. sitter på värnhem och lägger all energi på kommande golfkurs och sen anna. hemma sju på morgonen två dgar i rad och jag FÅR FAKTISKT VARA SLITEN. puss eller ngt passande. nu gör jag något vettigt istället. förresten hatar jag lundabussar för tillfället.

det man älskar för mycket

slutredovisningstider. allt man inte gjort på fyra månader ska hinnas med på två veckor. skoj! emma och jag satt uppe till tre i natt och ändrade smådetaljer som är så otroligt onödiga att ingen kommer märka någon som helst skillnad. men är man perfektionist så är man. nu ligger även vår hemsida uppe, något som ni alla borde hoppa jämfota över. so when i say jump... ni hittar den iallafall HÄR.

just nu sitter jag och spelar maria med blondie på gitarr. som om det fanns viktigare saker att göra? nä. kanske sova lite? men nä. i helgen är det lundakarneval. men det visste ni redan.

say hello to my little friend


working 8 to 23

men bra blir det!

åh

inte för att det är något superväder ute (really really not), men jag vill så himla gärna ut och springa. kan det vara för att jag är förkyld? må hända. jag vill bli frisk. frisk frisk frisk. jag vill bli det nu. nu nu nu. är det bara jag som hör en melodi? förresten har jag vaknat nykter både lördag och söndag, vilket är helt unbelievable kan jag dela med mig. för övrigt har helgen varit nyttig och god. puttat i ösregn, umgåtts med familj och vänner, kollat på scarface, lärt mig spela gitarr och ritat upp min lägenhet i sketchup. god made maria. and god saw that she was good.

ideal

idag har paula och jag kommit fram till att vi från och med nu ska ha godis-, chips-, kak- och läskförbud. för mig handlar det mest om att se hur länge jag klarar det, så place your bets, people! vad straffet blir för den som bryter är ännu oklart, men jag tänker i banor som göra bort sig offentligt, springa en mil eller bjussa på resa till sydamerika. detta ska jag vinna!

för att späda på temat lite så googlade vi funderingar som "gör tuggummi dig hungrigare eller mättare?", "är popcorn nyttigt eller onyttigt?" och "innehåller havregrynsgröt mycket kalorier?". rätt som det är så hamnar vi här där alla möjliga sorters dieter finns att beskåda. och ser man på vad hälsosamt! enligt lyxdieten ska man endast dricka ett glas rött vin till lunch. enligt bikinidieten innehåller mellanmål 1 ett glas vatten och nummer 2 en kopp varmt te. under saftfastan dricker du tre deciliter äppeljuice till frukost, tre deciliter morotsjuice till lunch och tre deciliter potatisjuice till kvällsmat. allt detta låter sunt, eller hur? andra intressanta möjligheter är popcorndieten (aldrig tackat nej till sju deciliter popcorn om dagen), champangedieten (helt min stil), mjölkdieten (som anses vara en perfekt diet för spädbarn eftersom det är så ofta de behöver banta) och flygvärdinnedieten (de är ju faktiskt alltid snygga och smala).

nej, det känns som att sötförbudet är en bra början. säg till mig när jag börjar att bara leva på bananer. då kan ni få oroa er.

grånyanser

fy fan för vad nice väder morgonen bjuder på! passar mitt semi-sjuka, måste-intensiv-plugga-tillstånd perfekt! till helgen skippar vi dock både plugg, halsont och regn. det är golftime! och tydligen, this verkligen just in, grillkväll hos maxen. undrar om emma är vaken. jo men se där, det var hon. nu - överflöd av te, vitaminer och lite andra knarkklassade medel. här ska vi bli friska och av med skolskiten!

nyhetesbrev örestads gk

"en anonym medlem har skänkt 10.000 kr till örestads golfklubb för att användas på banan. för dessa pengar har vi införskaffat nya bunkerkrattor. stort TACK till dig som skänkt dessa pengar!"

där ser man. det är dyrt med bunkerkrattor.

kvällstankar

tycker det är helt sjukt att det skymmer halv tio nu för tiden. kan inte sluta lyssna på john legend som har gått varm i snart fem timmar. åt kvällsmat precis vilken bestod av en burk pizzasallad. funderar på om den sista renderingen också kommer bli klar ikväll.

reality check

igår låg vi inne hela dagen och tittade på vänner och fyllebråk utanför. riktigt jävla viktigt att när man känner sig som äckligast, dåligast och mest bakis, så kan man bara kan titta ut genom fönstret och inse att det finns de som har det värre. ofantligt mycket värre. kan vara då livet ändå är som bäst, fast på samma gång sämst. efter att tobbe hade städat hela min lägenhet, vi alla tryckt i oss ett par pizzor var och jobbat alldeles för många timmar, sov jag som om jag aldrig sovit förr.

hela denna dag har varit som ett vakuum. gått upp omänskligt tidigt, varit på ett oviktigt möte och ett annat väldigt intressant och pluggat med de helt klart ambitiösaste tjejer jag känner. nu är det kul att inse att jag faktiskt fortfarande är vid liv och gillar det. kanske dags att sätta punkt för idag.

this just in

pär snubblar över bilar, eller höll på att göra iallafall. ursäktade sig med att "jag är inte van vid att det står bilar här". i en bilhall. dessutom har jag börjat lära mig hur man gör för att se så upptagen ut som möjligt. lite bilförsäljartrick. sådant som hör yrket till. oups, nu blir det provkörning. vill inte du med? komsi komsi!

come fly with me

idag är det party på bilia och jag ser ut som en flygvärdinna. kom och smaka en kaka. kaffe eller te? balong och musik. köp en bil! varför inte liksom? hektiskt. ikväll firar vi tobbe med trerätters och sen patik med tårta. hektiskt. jag borde bli partyplanner på heltid. gud så skoj!

FAIL

sitter i skolan... yey!

vid närmare eftertanke...

...så kanske jag ska låtsas vara sjuk imorgon? det låter inte som en helt knasig idé. gå och lägga mig nu, sova sova sova, vakna, snooza ett par gånger och sen bestämma mig. ja, så får det bli! jag bestämmer mig imorgon när klockan ringer. det blir bäst så. hoppas jag mår dåligt då. önska mig lycka till!

ain't it cute?

jag och emma gick på stan med oliver idag. vet ni hur mycket uppmärksamhet man får som ung tjej med barnvagn? medlidande blickar som säger "det där gjorde du för tidigt" eller uppmuntrande leenden som menar "you hang in there, girl". det är hemskt. och inte heller kan man skrika "det är inte min ungjävel, fatta!". hade nästan hellre varit mamma på riktigt och kunna gå med rak rygg och vara stolt över det, än att tvingas le tillbaka, prata bebisspråk med någon annans barn och inte veta om den/it/whatever fryser eller inte. fan vad det ska dröja innan jag blir på smällen. så nu vet ni det!




har precis avslutat ännu en working-session med mina sisters from other misters och denna gång klarade vi det galant även UTAN rödvin. har man bara tommy nilsson och lite fantasi så fixar sig det mesta! tydligen har vi dock skola imorgon. och jag som trodde vi var lediga. skit också.

but i try

i don't wanna change my sheets,
because they smell just like you
it was the last time i felt your heat,
and now there's nothing left to do

i don't wanna make my bed tonight,
because the mess reminds me of us
i wish i only could get a clear sight,
of what is waste and what's lush

i don't wanna go to sleep anylonger,
because you used to lay beside me
my hunger for warmth is stronger,
but i dont have the power i need



tell me you love me

är väldigt naket, ibland tråkigt och stundtals till och med äckligt. MEN SÅ JÄVLA ÄKTA. se!


blaha blaha

sitter i skolan. gör en liten hemsida. emma fixar vårt hus som vi älskar för mycket. jag ska visa er. så ni får se för er själva varför vi älskar det för mycket. och om ni vill, om ni är snälla, så kan ni också få älska det. för mycket. snart ska jag fika med oliver, ett år. visst gillar vi det? ps. det är inte vårt hus på bilden. vårt är snyggare.


du såg bättre ut på fyllan








bussresa

jag ser ett hav. en sol som halvt gömt sig bakom molnen. strålar som letar sig ner mot vattnet och speglar sig i glansen. jag ser fabriker. fabriker med rök som på andra sidan sundet faktiskt bildar en ganska så trygg bild, någonting som man känner igen. jag ser molnen och röken bli till ett. jag ser gröna fält breda ut sig mellan vägen och havet. ängar som är fyllda av vita småblommor och en och annan stackars ko.

kanske hade lite musik varit på sin plats. hej då bjärred.

ATT: ansvariga för vårruset malmö 2010

tips för förbättring:

- se till så att starten fungerar som tänkt genom att sätta ut funktionärer mellan de olika grupperna så att alla INTE startar på samma gång

- ha vatten som delas ut istället för chokladdryck vid mål

- se till så att folk förstår att man inte kan gå, och definitivt inte med barnvagn, när man står i "springa fort"-gruppen

- sätt upp skyltar längs med loppet som exempelvis säger "nu har du sprungit 2 km"

- ha fler uppvärmare så man kan se stackarna eller låt dem stå på något högre än typ en papperskorg

- dela upp banan i två filer med avgränsning mellan, en för de som går och en för de som springer

SENT

fuck luck

försover mig imorse, kommer till universums tråkigaste föreläsning och fattar ingenting, glömmer lägga på pengar på parkeringen och får 400 kr i böter. var ska dagen sluta? brutet ben på vårruset? hej underbara måndag!

different different

på väg till golfbanan klockan elva en söndag. kan det bli mer kontrast mot förra inlägget? nu återstår bara att se om det var nybörjartur förra gången eller om jag verkligen har det i blodet. spännande för oss alla skulle jag vilja påstå!


RSS 2.0