it's a classic!

sitter och skriver ut bild till visumet som man ju måste ha för att åka till china. orkar. verkligen. inte. detta. idag. hittade iallafall en rolig bild när jag simmade bland fiskar. varsegoda!



nu blir det mat och sen klassikern. jag vill sova!

dirrrty #3



detta var gårdagen. idag, två duschar senare (varav den ena klockan 3 inatt) är jag sönderskrubbad och ser fortfarande ut som att jag rullat i en sothög. idag om någon dag hade jag velat tända ett ljus och gömma mig under täcket. glad första advent!



vi har en neger i häcken!!

söndagsångest

sen när blev förfest lika med en flaska vin?
sen när blev festa en gång i veckan lite?
sen när blev två hemsläp per helg standard?
sen när blev vakna upp dagen efter mer regel än undantag?
sen när blev ölpanten den stora inkomstkällan?

huvudvärk, jag har saknat dig.

energy never dies

cause if u calling at 2 in the morning it only means one thing, baby.

vet du inte vem jag är?!

min mobil har kommit till malmö. JAAA! i grått. NEEEEJ! hur svårt kan det vara? inte köper jag en VIT mobil, har den i tre månader innan den börjar strejka för att två veckor senare få tillbaka en ny i GRÅTT?! det är väl ändå inte mitt problem? fixa fram en vit, tack!

gick på gallerian innan idag och kommer ut från en butik. ställer mig för att knäppa jackan när jag ser massa småtjejer runt omkring mig börja viska och peka efter någon. jag tittar lite försiktigt ditåt, men ser inget konstigt. då utbrister en mamma högt till sin dotter "ja, men det är det ju!!" och så börjar båda småjogga diskret in på mq. "nu jävlar" tänker jag, "nu är brad pitt på besök i malmö" och fortsätter efter dem in på mq. väl inne i butiken ser jag ingen jag känner igen. går fram till första tröjan jag ser och börjar känna på den, eftersom jag inte vill att folk ska märka att jag också blivit galen. tar en snabb runda, kanske den snabbaste som gjorts på mq, men på väg ut märker jag att en kille i dunjacka tittar på mig. våra blickar möts och jag ser att... DET ÄR RABIH FRÅN IDOL!!

var det allt? var det honom alla glodde efter? suck... väck mig när mr pitt är i stan. då jävlar.


thank you, cheesecake factory!

det är något konstigt ljus ute. ett väldigt grått ett, som om det inte riktigt kan bestämma sig för att göra dag idag eller inte. jag känner lite likadant. skulle inte alls bli så sent igår, men nu vaknar jag istället med HEJ huvudvärk och det beror verkligen inte på något annat än för lite sömn. men det är inget att bry sig om, eftersom jag har tusen saker att uträtta på stan idag.

igår åt vi cheesecake och spelade charader.












när gick det fel?

jag är kluven. vilket är coolast?

detta och detta...

...eller detta?

vadvihargjortidag.com

suttit i skolan 10-17. i en bullrig verkstad, med hela kreativa klassen och jobbat, jobbat, jobbat.



patrik och jag slutade prata med varandra...



...men resultatet blev ju ganska bra ändå.

just nu står ett fyllo utanför och sjunger. hur får man lättast tyst på honom? tips mottages gärna!

tips från coachen

anna tyckte att jag skulle ha mer bilder på bloggen ("MINST EN bild per inlägg, MARIA!!!"). så med det:



blivit vaccinerad en gång till. man kan ju aldrig vara nog säker. och eftersom jag är så himla motståndskraftig så bet inte den första dosen på mig, icke. därav två plåster.



anna vill mörda ostbrickan innan hon äter upp den. gott. 

sov. gott.

cyklar i nattmössan

idag, på väg till skola och seminarium (vilket gick bra, tackar som frågar) så ser jag en pappa komma körandes med sin lilla typ tvååriga-dotter på cykel. alltså, dottern cyklar och pappan håller i en sådan där stång bakom. det var väl inget speciellt, tänker ni, om det nu inte var för det faktum att denna lilla krabat SOV! hon sov så djupt så att pappan var tvungen att hålla uppe hennes huvud medan han gick där, småskrattandes för sig själv, och uttalade orden "såja, vi är snart hemma, gumman lilla".

humor. gulligt. (hade jag haft min kära mobil hade ni kunnat se detta själva).

dirrrty #2



jag kommer inte ihåg det här från i lördags. jag kommer inte ihåg att alla mina böcker i bokhyllan välte och jag kommer inte ihåg att max satt och kastade enkronor på mig. och lika tur är väl det!

dirrrty

kom på att jag inte har tvättat håret sen i lördags förmiddag. däremellan har jag spelat fotboll och sprungit, inte bara en gång, utan TVÅ gånger. mitt hår är äckligt. jag är äcklig. jag är dessutom äckligt trött och i morgon är det seminarium som gäller. lovar att jag ska tvätta håret innan dess. men nu, NU ska jag sova!

förresten, kan man säga dirtily tired på engelska? det hade varit skoj. tycker jag. nu när jag är dirtily tired.

fan

fan fan fan. och fan. jag bröt mitt löfte. tog mig en springrunda på 25 minuter och JO MEN VISST, missar såklart gabriel forss. fan fan fan.

hittat i brevlådan (gillar hans särskrivning dessutom):



och fan. får väl helt enkelt gå och äta min nyligen värmda spaghetti och köttfärssås idag igen istället (student javisst). som jag nu märkte kallnat. och jag som redan hällt ketchup på! då är det ju inte gott att värma om. fan.

tack!

hallå?! ser någon mig?! jag betalar faktiskt också tv-avgiften. närmare bestämt 519 kr i kvartalet. det är typ lika mycket som en utgång till i månaden. eller som två av de där jävligt mysiga strumporna på noa noa. eller för att vara lite mer generös, som en jätte fin julklapp till världens bästa mamma. men NEJ! tack radiotjänst, för att ni gör min mamma olycklig! tycker att ni borde tacka mig också! bara för det så kommer jag här med alltid blogga om hur min dag ska se ut, så att du, gabriel forss, vet var jag befinner mig ifall du får lust att sjunga en liten truddelutt med 1000 andra. som HÄR tillexempel.

idag ska jag sträckläsa kurslitteratur. i mitt kök. drottninggatan 5a. that's where you'll find me!

i ♥ avk

jag har en bok. jag har en bok och den förföljer mig. den heter "så byggdes fucking staden" och jag har den med vart jag än går. det är som att ha en vålnad hängandes i hasorna; ni vet, man ser inte den, men man vet att den är där. jag måste fan ta itu med min vålnad.

men inte just nu. just nu ska jag glädjas åt mitt VG på tentan och käka spaghetti och köttfärssås! mums upphöjt till två. dagen blev genast mycket bättre!

favorit i repris

dagen efter så det skriker om det. ellen ligger på soffan och tittar på robinson-reprisen och upprepar allt hon sa igår, vilket hon inte kommer ihåg eftersom vinet kickade in rätt bra redan på förfesten. hela kvällen är något suddig, faktiskt, och inget jätte mycket värt att minnas. för även om tjejerna fixat allt riktigt bra, så förstörs det ju lätt av idioter som vissa av mina vänner. grymt vad jag skäms!

men det är bara att gå vidare och käka äppelkaka och kolla på regnet. hur ska man orka spela fotboll ikväll?

systemet is a place on earth

kilade nyss ner på systemet. jag gillar systemet. det verkar vara en sådan härlig stämning att jobba där. undrar om de känner sig lyckliga. om de känner att de sprider lycka till andra människor. till oss vanliga dödliga som halv två en lördag kommer på att vi faktiskt lever i sverige, landet där spriten är bakom lås och bom 75 h av veckans 120. inser ni att den bara är tillgänglig 38% av tiden? och inser ni att jag precis har lagt ner tid på att räkna ut detta? inte undra på att de är lyckliga, personalen på systemet, de har ju nyckeln till heaven.

borde inte alls springa runt på stan idag. borde sätta mig ner och läsa klart "så byggdes fucking staden" (lovar att den heter så), men a girls gotta do what a girls gotta do. nu blir det till att fixa presenten till kvällens inflyttningsfest, som för övrigt kommer bli årets fest om det inte är så att grannarna får sin vilja igenom. let's hope not!

maria och ellens jakt på det perfekta vinet fortsätter. vilken blir vinnaren ikväll?


bankelibank på dörren

typisk morgon för ms bolin:

klockan ringer 09.00. snoozar fram till 11.00. igen. fan.

måste vara experternas expert på att snooza, men det är bara för att min säng är så skön. lovar att ni heller aldrig hade velat gå upp från den. just nu känns det som jag är bakis, fast jag inte drack en droppe igår. min granne snett ovanför håller på att renovera, men var iallafall shyssst med att vänta till elva med att börja banka i väggarna (och i mitt huvud). klockan två stänger han av vattnet. måste hinna duscha innan dess. hejdå sängen!

en bra dag

hör och häpna! maria har köpt högklackat. det har nog inte skett de senaste 2 åren, men better late than never. även om jag försöker dölja det så är jag nog rätt flickig när det väl kommer till kritan. två rosettinköp idag är bevis nog på det. för det är så glad man blir när monki öppnar på entré. och dessutom, skor för 229 sek tackar väl ingen nej till.

nog om klädestjaffs (inget ni vill höra på, inget jag vill skriva om). precis hemkommen från bio och new moon. man skulle alltså skaffa sig en vampyr. eller en varulv. vilket som funkar. och har man två som bråkar om en, ja då är det inte illa pinkat. jag kan förstå varför killarna inte är speciellt överförtjusta i denna serie filmer, men GAH, som jag sagt tidigare, hade jag varit kille, hade jag varit bög.

en kille som dock verkligen inte gillade filmen, var han som satt bredvid mig (dock inte mitt sällskap, thank god). och han gjorde det jävligt klart för alla runt omkring vad han tyckte. skrattade när det var som mest rörande, satt och viskade med sin tjej och drack cider under hela filmen. men vet ni vad det mest idiotiska han gjorde var? det är så dumt att jag nästan blir sur. på riktigt. jo, efter filmen, när alla andra reser sig upp och torkar tårarna i smyg, säger han högt och tydligt "fy fan vilken kass film. aldrig sett nått sämre". och då tycker jag synd om hans tjej. som säkert förväntat sig en mysig biokväll, som fått övertala sin kille att följa med, som lovat att ställa upp med sex när dom kommer hem och säkerligen betalat för hans biljett också. då tycker jag synd om dig, tjejen, för hur din kille uppträder. hade jag varit du, hade jag slagit honom.

nej, det jag söker är något mer i denna stil:

du: lurvig varelse/blek blodsugare. gillar långa promenader och rufsiga söndagsmornar. biffig eller så där jättesexig blick, vilket som går bra. ring mig.

ensam = tråkig?

min mamma ber mig ofta to slow down. hon säger: "maria, du måste inte hitta på något varje kväll. du kan behöva ta det lugnt också, att ta hand om dig själv lite". nu har jag inte gjort något vettigt ALLS på två dagar. pluggat? visserligen. kollat serier? ja. men v e t t i g t? skulle inte tro det.

höjdpunkten idag var när jag var och handlade mat i morse (ja, ni hör ju hur kul jag har det). på väg hem slog tanken mig; måste man ha tråkigt ibland för att kunna ha roligt annars? någon klok lär ju ha sagt det. och vad gör då folk när dom har tråkigt? jag skulle easily kunna spendera en hel dag framför datorn eller med en skön bok (bevisligen). men alla som inte gillar det, vad nördar dom sig med? läser detta, i guess.

ibland känner man sig ensam med om att kunna ha tråkigt.

räknar dagarna utan dig

jag saknar dig så himla mycket. alla stunder vi hade tillsammans. du var så bra för mig. du var bra på så mycket, visste alltid vad jag behövde och när jag behövde det. vi bråkade aldrig, du förstod mig och lät mig alltid vara den jag är. nu, när du är borta, inser jag att livet inte är detsamma utan dig.

snälla, w508, kom tillbaka. kom hem igen.

påbörjad men ofärdig

så fösöker vi en gång till. jag vet inte vad det är med mig och påbörjade, ofärdiga projekt. hur länge som helst har jag haft en hemsida under uppbyggnad, men inte slutfört den. hur länge som helst har jag hållit på med mammas present, men inte blivit klar. hur många gånger som helst har jag börjat på en ny blogg, men aldrig fortsatt skriva.

jag antar att jag tröttnar.

nu sitter jag här. igen. ljusen, som jag tände för två timmar sen, har snart brunnit ut. nu sitter jag här. igen. designar bloggar, kollar facebook och söker ny musik på spotify, när jag egentligen borde plugga till seminariet på tisdag. jag läser en mening, kollar sedan ut genom fönstret. läser en mening till, men börjar pilla naglarna. vänder sida, och gör mig en kopp te. effektivt.

jag antar att jag tröttnar. på det med.


RSS 2.0