hello balklänningen, fina bilen och lejonet

make my day why won't you make my day




dubious













fotboll, handboll eller basket?




familjen bolin är på handbollsmatch tidigt 90-tal. stoltheten lyser i föräldrarnas ögon då den ena sonen skyddar målet i ett av elitseriens bästa lag och den andra dundrar in skott efter skott från nio meter. lilla maria, 4 år, som vid detta laget är van åskådare och varit på flertalet matcher under sina ringa år, är mer upptagen av att titta på publiken runt omkring än att hålla koll på vad som händer nere på planen. dock varje gång det blir mål far hon upp, precis som alla andra, och tjoar och klappar i takt. första halvleken tar slut och det är paus. maria tittar längtansfullt ner på alla barnen som springer ut på planen och leker och försöker göra mål på de under speltid bänkade målvakterna. hon tänker att en dag, en dag ska även hon våga sig ner dit (inte vet ho då att det ska dröja fler år innan hennes korta handbollskarriär slås i spillror).

andra halvlek börjar. allting går som på räls. hemmalaget leder med fem bollar och spelar riktigt bra. hallen kokar. det är en viktig match. musiken som spelas efter varje mål är av det vanliga slaget. eye of the tiger och we will rock you går varmast. alla sjunger med. mitt när ena sonen placerat ett skott mellan benen på motståndarens målvakt, flyger lilla maria upp och applåderar. hon vänder sig sedan om till sin lyckligt leende pappa, som genast märker en förvirring i hennes små ögon. publiken sätter sig ner när domaren blåst av för torkning av golvet och det blir med ens lika tyst så att en knappnål hade hörts falla till marken. just då utbrister lilla maria högt och tydligt inför alla:

MEN PAPPA, ÄR DET FOTBOLL, HANDBOLL ELLER BASKET?

when i say fuck






december 1957














nu ska ni få se på fan

söndagen har varit minst produktiv av helgens dagar, men tycker det är okej eftersom det ju ändå är veckans vilodag. dock nöjd med skönaste starten i och med promenix i över en timme i finaste solskenet. genomsvettigt med dunjacka. vårkänsla! sen brunch (mer lunch) och plugg (mer handbollstittande och gråtande), men sen spårade produktiviteten ur all sin väg. candy ligger bredvid mig och är lika intetsägande. vad som säger mer är tusen bilder, och det ska ni få se NU!

green eyes youre the one that i wanted to find

kul att min granne väljer att ha asröjig fest enda lördagen jag bestämmer mig för att inte gå ut. verkligen. ska iallafall försöka sova för imorgon väntar promenad, brunch, plugg, handboll och lund. bra dag idag med förresten, kolla in på www.richntold.com och blanda med pizza, dear john och kära brudar så förstår ni kanske varför. godnatt då.

live for friday

fixarhelg hos maria! ska snart iväg och köpa matta med mamma. hoppas på semifinalbiljett ikväll, men vi får väl se. vinst är ett måste i alla fall! hemsidor ska produceras till tusen i dagarna och bilder från dubai utlovas. jag vet att ni väntar! bokorridoren kommer bli fetare än vi alla trott, och absolut inget man får missa! det var dagens korta nyhetssammanfattning, se oss igen vid kvällsnyheterna tjugotvånollnoll. nu ska jag måla naglarna.

dagens komplimang

överdrivet glad barnmorska: men gud vad fina blodkärl du har! jätteytliga! du har inte funderat på att bli blodgivare? eftersom du inte är rädd för stickor är det ju perfekt!

så det så

i helgen ska jag ordna upp mitt liv. håll ut maria.

once again i'm off

snö är kul. snö är roligare när man sitter på ett plan till dubai. nu är allt avklarat hemma, välkommen du veckas ledighet! inte en dag för tidigt. candy håller ställningarna på värnhem tills jag är hemma igen. fint de. förövrigt kickade vi på redovisningen idag. guess four months work pays off. eller inte... ger er i alla fall en preview på vad som komma skall, om en vecka är det våra egna bilder!


vissel

ibland vill man bara kunna vissla på saker och så kommer de springandes. right? träningskortet är borta med vinden och antagligen dyker det upp när jag minst anar, men då är det redan 220 kronor för sent. sugigt. speciellt när det är dags att ta tag i finliret inför dubai... ha ha. finliret. good one. en hel del kvar, men sommar 2011? ropa inte hej förrän.

så istället för att träna, vad gör jag? har redan städat och pluggat hela dagen. glömt hur man kopplar av. hjälp?

[mechiikåå]

tänkte bara kolla så ni inte hade glömt. men det är klart man hänger med! för övrigt kan jag inte sova nej. kul. imorgon, förlåt idag, är en lång dag. annandag trettondag. finns det? igår undrade ling när jesus föddes. kul! hejdå insomnia. sluta skriv nonsens nu maria!


whats forgiven is forgotten

ringde ellen på nyårsdagen för att beklaga mig (och lite annat)

m: jag har så jävla ont i ryggen asså. dansade vi så konstigt igår?
e: men maria, du trillade ju nerför hela trappan...
m: jaaa juuuust de! så de är därför jag har ett sår med. men var du där?
e: nä, men du berättade det efter.

ibland är det tur att andra kommer ihåg ens utsvävningar. och vice versa. ELLER INTE!?!

i en annan del av lägenheten

någon annan dammsuger ovanför mig. själsfrände? kanske borde våga mig upp dit

hej jag heter maria och jag är störd

försökt i några dagar att beskriva nyår för det, men ger nu upp och skiter i vilket. antar ni gör detsamma. märkt att jag har svårt att tänka, svårt att leva, svårt att existera när det ser ut som det gör runt omkring mig. då kanske ni förväntar er det värsta - typ matrester på golvet, halvdruckna ölburkar på bordet, en vält julgran och toalettstol utan ring. inte riktigt, det var i förrgår. men ärligt. jag fungerar inte när spisen inte är avtorkad, sängen inte är bäddad, golvet inte är dammsugat. löjligt men sådan är jag.

2011. kanske ska byta vanor, bryta mönster, börja på något nytt. jag ska i alla fall börja existera och där med nu! efter att ha sovit fyra timmar inatt (svårt att vända tillbaka dygnet), tillbringat större delen av dagen i skolan, sprungit fyra kilometer, gått och handlat, varit på styrelsemöte och lagat min hittills godaste (och första) köttfärsås halv tio på kvällen, så är det nu dags att städa. 2011, du kommer fortsätta hålla mig på banan va?


RSS 2.0