jag ger er vad ni vill ha

här har ni den. låten som funkar hela tiden, varje dag, vareviga tillfälle. på förfesten, middagen, efterfesten, att sova till, bakisförmiddagen, gångpromenaden, poolchillet, skidåkningen, släktfesten och barnkalaset (nåja). jag skulle nästan kunna utmana någon att lyssna på denna i 24 h och förutse att man inte tröttnar. den som genomför detta utlovas en hundring. ha ha. kanske inte då. men LYSSNA HÄR i alla fall. inte konstigt den toppar min spotify just nu. good monday!

dagens jäst

jag vet att det är lördagskväll, men jag vet också att ni absolut inte har något viktigare för er än att spana in den här killen. damer, herrar och ni mittemellan; jag ger er min grymma kusin gustav!


insnöad

måstefåluftkaninteandasgårutetttag. måste. få. luft. kan. inte. andas. går. ut. ett. tag. måste få luft. kan inte andas. går ut ett tag. känner mig som jag ska åka skidor med underställ och idomin på läpparna. bra maria! underhåll er så länge med dagens fetaste nedan (ellen hälsar). emma, det är så här vi ska starta vårt band!


ps

glömde berätta om filmen vi såg igår, den tredje makten (eller kongekabale som den heter på danska). har ni sett? helt klart sevärd. funderar över om det endast är de BRA danska filmerna som når mig, eller om alla håller hög klass. ska betänka detta medan jag värmer mat. ja, jag tar paus igen. pauser är bra. jävlar vad det snöar ute. lite som att man inte ser skogen för alla träd. nu ser jag inte snön för alla flingor. KAOS.

när lördagsmorgon glimma jag vill till ****** gå

jag har gjort mycket duktigt i mina dar (tro mig!), men detta måste trots allt slå alla mina tidigare rekord i duktighet. gick upp åtta en lördagsmorgon för att dra och träna med ems. vad sa ni nu va? vad hände med att vakna bakis? inte så skoj nu kanske!



har hela dagen framför mig. what to do? hade gärna sprungit ut i snön, ätit massa godis och druckit chaite till the holiday. gått ut en runda ikväll och haft en riktigt slappesöndag då man inte behöver göra någonting. men NEJ. nu ska jag läsa seminarietexter. ska äga ut pär på måndag så är det bara. han kommer inte ha en chans. eller...? måste även fixa hemsida och ägna några minuter och brf gasklockan. först tända lite ljus. laga ägg och bacon. samla krafter. rolig lördag...! ikväll kommer mamma med firren, det ser vi i alla fall fram emot!

jag skriver för att slippa plugga

snart dags för veckans höjdpunkt igen. kvalitetsmiddag med mina flicks! fast rikard får vara med på ett hörn ikväll. känner dock att jag har ytterst viktiga saker att fråga om. revolutionerande grejer jag funderat på under dagen (när man läser, tänker man alltid på annat). får väl se hur det går med en kille som rille runt bordet. äh, han är van. brukar prova p-piller och få utslag av spriten, men tro att vi förgiftat honom. good times!



två grader

första snön faller. alltid något speciellt med den. gatorna blir liksom mycket tystare. mer dämpade. lugnare. fast det kanske bara gäller på natten? imorgonbitti kommer det säkert vara kaos om det fortsätter så här. men imorgon är en ny dag och nu är det snart natt. har varit en dålig dag som gjordes bra. allting går, ibland behöver man bara kämpa lite hårdare. kryper nu ner lite extra under täcket. välkommen herr vinter!


frågetecken


second attempt

så ställer vi klockan på sex igen. hoppas det går bättre imorgon än vad det gjorde imorse! alltid lika kul att vakna av telefonsamtal och känna paniken. lite såndär spänning i vardagen som vanliga döda letar efter! suger egentligen att jag inte fått något pluggat idag, men lika glad för det är jag. kvalitetstid med bästisar slår högre! nu dags att sova.


multigörning

streamar fotbollen från spansk tv, väljer och vrakar bland huskatalogen för att hitta ett att 3ds maxa, testar nya rockmelt, snackar ugglor och indianer med ellen, sneglar på bonde söker fru utan ljud, läser på inför seminarium och bygger hemsida till världens bästa bokorridoren. helt vanlig onsdag.

never ending story

nackspärr, träningsvärk, tre blåmärken och uppsvullna knän. ändå värt det. nu går diskmaskinen, dammsugaren, tvättmaskinen och min hjärna på högvarv. slutade tänka i lördags efter två-tiden, vilket resulterade i... ja, det vet jag faktiskt inte riktigt. bra blev det, vad jag kommer ihåg. håller på att checka av saker från min lista. återkommer när den är klar (aldrig!)

saker jag funderat på på sistone

varför är så många lampsladdar svarta? måste ju ändå vara vanligare med vita väggar. hur många kan skypa samtidigt? är conference call för tjugo pers möjligt? faxar folk fortfarande? alla stora företag har ju ett faxnummer. är man ständigt småsnuvig vintertid? visst kan man träna ändå? vad gör man om tiden inte räcker till? är det okej att gråta då?

komoköp


i väntan på emma

söndagen var någon av de bästa bakisdagar jag haft på länge. allt bara funkade. ska börja kalla söndagar för vad de verkligen är i fortsättningen - sKöndagar. måndagen blir liksom lite lättare att se fram emot då. kanske. kom precis hem från maria, skola, projekt och andra uppdrag håller på att ta kål på mig, men vi ska nog se vem som skrattar sist. om ni undrar över rubriken, så började jag skriva för x antal timmar sedan. emma var sen till maten, sen kom hon och vi åt och segrade. nu är det sängen som kallar på mig, inte tvärtom. kanske får sova åtta timmar i sträck inatt då? hopefully!

mff:are en dag om året


långa dagar blev till nätter sen till år

varje gång är som den första gång vi sågs
även om det är över nu
allting har förändratas
men du finns kvar
allt var svävande men nu så ser ja klart

en helt vanlig söndag

ligger på golvet där min soffa brukade stå. är rätt nice vinkel till tvn här nerifrån och bra akustik från petter på spotify nu när rummet är tommare. repeatar längesen och förstår inte varför jag inte är på stadion egentligen. hade ju kunnat vara hur fett som helst. dumt att inte inse det tidigare. funderar på att köpa matchen, men 120 spänn är ändå en del pengar för två timmars spänning. eller? ska klura på den liten stund till. svårt att tänka idag, även om lite luft och coffee break räddade mig undan det värsta. antagligen svårt att tänka för att jag inte vet vad jag känner, att jag inte orkar känna efter om jag känner skuld. orkar inte känna så skyller på vin. brukar bli bra så.

sover ni?


det är inte var dag det är vardag

sovit tjugo timmar i helgen och vad är tacken för det? en förkylning! gud så skoj. undrar vad jag hade dragit på mig om jag hade slutat stressa också? vill inte ens tänka så långt. sen så var det det här med godisförbudet. alla barnen åt blåbärstårta hos lias, men inte maria för hon drack te. dålig på att rimma, jag vet. har schyssta brorsor också som smaskar på och överdriver sina mmm:anden. "maria, kan du skära upp en stooooor bit till till mig?" höll på att spy i lördags av sockerchocken, men se där, två dagar senare och man ska på det igen!? fan vad jag babblar. här blir inga barn gjorda. dags att hoppa i säng...


RSS 2.0